Walaupun Surirumah Tapi Berpeluang Menikmati Percutian Bertaraf Lima Bintang

2

Bismillah.

Assalamualaikum =)

Seminggu tak update, maaf ye buat pengunjung setia ummuayyash.com. Terdapat kekangan masa, plus Zue ikut trip event Shaklee untuk Qualifiers dan Achiever Award 2014/2015 ^_^

Alhamdulillah, untuk first circle dengan Shaklee, Zue dapat 2 award — Bussiness Growth & Leadership Consistency. Target untuk next National Conference untuk dapat lebih banyaaaaak lagi. Aameeeen .. Doakan Zue ya!

Ya Allah.

Rasa seronok dan bersyukur sangat Allah bagi peluang emas ni, betul-betul guna masa 3 hari tu untuk released dan recharged semula semangat Zue tau!

Sebelum Zue sharekan moment ohsem semua tu, ada satu rahsia yang Zue nak tunjuk dalam video ni. Jom tengok apa dia!

 

Nak share sweet moment dengan semua, koleksi kenangan yang ada ^_^

WAHM

Tempat penginapan kami — Palace Of The Golden Horse (Hotel 5 STAR)

11328772_1855111521380631_1784073850_n

11334320_1855111511380632_1878790250_n

11421372_1855125111379272_950423878_n

10601066_1855111541380629_1644569317_n(1)
Shaklee bagi duit belanja sorang RM 100 =)

KL ROAD TOUR =)

11414814_1855125091379274_788279603_n

11427879_1855110334714083_616788838_n

11356210_1855110308047419_2071762238_n

11330453_1855125108045939_383337477_n

11329631_1855125074712609_1633555972_n

11329682_1855110338047416_120213985_n

SURPRISE GIFT FROM BELOVED SHAKLEE =)

11356210_1855110718047378_1455951591_n

11348785_1855110724714044_1546036713_n

11350290_1855110571380726_1558178813_n

FUN FAIR NITE DI GRAND HYATT HOTEL .. Ohsem!

11414564_1855110798047370_1144187106_n

10480037_1855111431380640_1364312542_n

10545007_1855111434713973_1269860840_n

11350196_1855110791380704_766948104_n

11356049_1855111408047309_53812612_n

11350365_1855110774714039_966877271_n

11420042_1855111448047305_1549097341_n

11350283_1855111444713972_269060333_n

STAR ACHIEVER AWARD.. Its me! Alhamdulillah!

11329712_1855110411380742_405914040_n

11311952_1855129751378808_60039855_n

11304496_1855129754712141_322809387_n

11124866_1855111354713981_279382715_n

11425292_1855111358047314_441441727_n

MAJESTIC NITE DINNER =)

11424686_1855111391380644_731764256_n

11414355_1855111388047311_51407808_n

11358830_1855111381380645_1526432195_n

11325517_1855111351380648_1414715453_n

11312228_1855110524714064_1223838822_n

Ini antara sebahagian moment kenangan yang ada.. Allahu. Rasa semakin semangat nak kembangkan empayar dan buat bisnes sungguh-sungguh. Besar peluang yang Shaklee bagi ni, dan mostly tak sangka surirumah macam Zue boleh merasa semua ni 🙂

Kalau ada ibu-ibu yang hanya surirumah macam Zue, tapi berniat nak bantu suami, nak jana income 4,5,6 angka HANYA dari rumah, boleh hubungi Zue, Zue akan bantu dan guide ibu-ibu semua untuk kita sama-sama berjaya mendaki puncak.

Target untuk next year, Zue nak dapatkan tiket umrah untuk mama abah tercinta! Semoga Allah mudahkan laluan dan perkenankan impian Zue ni =)

Dan baaanyak lagi impian yang Zue nak capai, Zue nak bantu semua orang dapat apa yang Zue dapat. Moga Allah temukan Zue dengan insan-insan yang betul-betul nak bantu ubah nasib diri sendiri dan keluarga. Allah takkan ubah nasib kita, selagi mana kita sendiri tak bangkit untuk ubah nasib hidup kita.

Shaklee sangat banyak ajar Zue untuk jadi insan paling POSITIF dan OPTIMIS dalam hidup! YES. I CAN DO IT !!

Thats why I LOVE SHAKLEE !

11419792_1855110504714066_1390417813_n

Salam Sayang,

Ummu ‘Ayyash | Zulaikha Ali

Shaklee ID 1075383

sakieenah@yahoo.com

018-3164133

Pengedar Shaklee Kawasan Muar & Seluruh Malaysia

Ibu kepada 3 superheroes, work happily at home mom. Memilih Shaklee sebagai lifetime bussiness dalam mencapai financial dan time freedom. Bekas pendidik, merupakan editor Kelab Ibu Ohsem dan founder at Official FB Page Ummu Ayyash Dot Com.

Discussion2 Comments

    • Zulaikha Ali

      Erk. Ni kira tahap malas nak bergambo ni, tapi sebab member rajin selpie, kite pun ikut je 🙂

Leave A Reply

CommentLuv badge